Υπηρεσίες Logistics

Τι προσφέρουμε

Μετά από χρόνια εμπειρίας, τελειοποιήσαμε τις υπηρεσίες των logistics. Στην αποθήκη μας, θα βρείτε υπηρεσίες αποθήκευσης και logistics για όλες τις ανάγκες σας.

Warehouse lane
warehousing

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Η Cargoland έχει κορυφαία ομάδα επαγγελματιών για τη φροντίδα των αναγκών διαχείρισης αποθήκης.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη λήψη, αποθήκευση, παρακολούθηση και αποστολή προϊόντων για εσάς, καθώς και πλήρη έλεγχο της διαδικασίας μεταφοράς και αποθήκευσης με το σύστημα κατανομής και κατηγοριοποίησης που διαθέτουμε. Το σύστημα που διαθέτουμε λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με οποιαδήποτε αλυσίδα εφοδιασμού.

Η Cargoland προσφέρει επίσης υπηρεσίες συσκευασίασ, ώστε οι πελάτες να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνουν καλύτερα, ενώ χειριζόμαστε όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την επιτυχία της λειτουργίας τους, όπως αποθήκευση ή η φόρτοση σε εμπορευματοκιβώτιο.

contract logistics

LOGISTICS ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Μπορούμε να γίνουμε ο συνεργάτης σας στη διαχείριση της αποθήκης που θα λαμβάνει, αποθηκεύει και στέλνει αγαθά με βάση τις λεπτομέρειες μιας συμφωνημένης σύμβασης.

Οι υπηρεσίες μας παρέχουν πλήρη διαχείριση αποθεμάτων για τη φροντίδα όλων των αναγκών σας. Μπορούμε να παραλαμβάνουμε, να αποθηκεύουμε, να παρακολουθούμε και να αποστέλλουμε οποιοδήποτε προϊόν μέσω του συστήματος αποθήκης που διαθέτουμε,  και να παρέχουμε πλήρη έλεγχο της κίνησης και της αποθήκευσης των υλικών σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Οι διεργασίες μας είναι λιτές, χωρίς ταλαιπωρία για τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που είναι πιο σημαντικό: να αναπτύξουν την επιχείρησή τους εστιάζοντας στα προϊόντα τους, ενώ χρησιμοποιούν μια προσαρμοσμένη υπηρεσία συσκευασίας από την ομάδα μας.

Clarck loading
Loading Truck
loading

ΦΟΡΤΩΣΗ/ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ

Είτε θέλετε να μεταφέρετε ένα μικρό φορτίο είτε μια ολόκληρη της αποθήκη, είμαστε η εταιρεία σας.

Προσφέρουμε φόρτωση / εκφόρτωση με περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα για να βεβαιωθούμε ότι τα πράγματα γίνονται γρηγορότερα από ποτέ, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι ακολουθούνται ασφαλείς πρακτικές σε κάθε στάδιο.

Μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας στον προγραμματισμό των φορτώσεων, ώστε να μην υπάρχει ποτέ πρόβλημα με  το χρονικό πλαίσιο των άλλων παραδόσεων σας.

Stuffing container

ΦΟΡΤΩΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ

Ως ειδικοί στην φόρτωση παρέχουμε υπηρεσίες αποθήκευσης και logistics χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές φόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων (Container).

Με μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών, μπορούμε να συσκευάσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε αποστολή.

Stuffing Container properly
Packing by hand
packing

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Έχουμε ισχυρές δεξιότητες συσκευασίας και καθιστούμε δική μας ευθύνη να ολοκληρώσουμε τη δουλειά σας γρήγορα, ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σας όπως τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Μην αφήνετε την συσκευασία ή τη αποστολή των προϊόντων σας να επιβραδύνει τη διαδικασίες σας.

Ειδικευόμαστε στη συσκευασία, τη διαλογή καθώς και τη φόρτωση / εκφόρτωση αγαθών για τους πελάτες μας όλων των σχημάτων και μεγεθών. Η τεχνογνωσία μας είναι προσαρμοσμένη σε εσάς. Προσδιορίζουμε πρώτα τις απαιτήσεις σας προτού προσφέρουμε μια σειρά εξατομικευμένων λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας.

Order picking

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η αποθήκευση και τα logistics είναι βασικά μέρη κάθε επιτυχημένης αλυσίδας διανομής.

Η υπηρεσία παραλαβής παραγγελιών που παρέχουμε είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να κλιμακώσουμε ή να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι παρέχουμε πρόσθετες υπηρεσίες, όπως χώρο αποθήκευσης, διαχείριση αποθέματος ή περισσότερες φορτώσεις παραγγελιών απο το χώρο σας, σε περιόδους αιχμής.

Cargoland Small truck 1

3PL LOGISTICS

Προσφέρουμε υπηρεσίες 3PL (Third-party logistics)

Προσφέρουμε επίσης 3PL υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη σε Διαμεταφορικές εταιρίες που δεν έχουν δική τους αποθήκη.  Οι ειδικοί των logistics μας θα χειριστούν όλες τις ανάγκες αποστολής σας, από την παραλαβή των εμπορευμάτων στην αποθήκη μας και την ασφαλή συσκευασία τους για οδικές μεταφορές. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε απαίτηση μεταφοράς μπορεί να έχετε.

Πραγματοποιούμε εκφορτώσεις φορτίων εξωτερικού στη Θες/νίκη – προώθηση αυτών προς Αθήνα, και το αντίστροφο, με το δικό μας ιδιόκτητο στόλο.

Είστε έτοιμοι να συνεργαστούμε;

Καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email